HOROSCOP 16 septembrie 2022

HOROSCOP 16 septembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 16 septembrie 2022.

Berbec

Dimineata vei primi o veste. La inceput nu vei stii cum sa o interpretezi, dar, in cateva ore, vei ajunge la concluzia ca e una buna si asta te va face sa iti schimbi dispozitia total. Acum nu mai ai niciun motiv sa te incrunti. Zambeste!

Taur

Nu te grabi. Trebuie sa faci ceva de care o sa depinda viitorul familiei tale, asa ca incearca sa nu te pripesti. Daca stii sa ai rabdare, vei vedea ca totul se va rezolva, in final, fara prea mult efort.

Gemeni

Dupa ce iesi de la job nu lua cu tine si problemele de acolo si incearca sa intri in weekend relaxat, fara griji. Partenerul va fi incantat sa vada ca nu mai vorbesti doar despre ce se intampla la locul de munca.

Rac

Astazi ai foarte multa treaba, atat acasa, cat si la munca si nu mai stii cum sa-ti imparti timpul ca sa iti ajunga pentru toate. Noroc cu cineva din familie care se ofera sa te ajute. Pana la urma vei rezolva totul mai repede decat credeai.

Leu

Daca ai de gand sa faci ceva investitii, ia in calcul toate aspectele, nu transfera niciun ban fara sa stii exact pe ce il dai. Din punct de vedere romantic lucrurile vor sta foarte bine, s-ar putea chiar sa te impaci cu o anumită persoana... 

Fecioara

In jurul tau se produc multe schimbari si nu prea intelegi ce se intampla, dar nici nu ai chef sa-ti bati capul cu astfel de detalii. Principala ta preocupare de azi consta in a rezolva o problema personala care nu mai suporta amanare.

Balanta

Te asteapta o zi destul de linistita. La job nu se intampla nimic iesit din comun, iar acasa lucrurile par normale. Doar pe seara vei avea parte de cateva emotii provocate de aflarea unei vesti.

Scorpion

Muncesti mult si vrei sa fi remarcat, dar se pare ca nu esti printre persoanele agreate de conducere. Cel putin asa ai tu impresia. Ceva mai bine stai la capitolul viata personala, unde e clar ca cineva te iubeste foarte mult...

Sagetator

Simti ca ai avea nevoie de o pauza, poate o scurta vacanta, sa iti revi dupa munca intensa depusa în ultimele saptamani. Eventual, leaga de weekend inca vreo doua zile si fugi undeva sa te relaxezi si te vei intoarce gata de munca.

Capricorn

Esti prea agitat si ar fi cazul sa incerci sa te calmezi ca sa nu iei decizii nepotrivite pe care, mai tarziu, le-ai regreta. De asemenea, nu uita ca astazi ai ceva programat impreuna cu partenerul de viata.

Varsator

In general, vei avea o zi linistita si ocazia sa faci numai ce iti place, asa ca profita si relaxeaza-te pentru ca spre seara s-ar putea sa ai de facut niste drumuri.

Pesti

O persoana pe care o considerai "disparuta" din viata ta, revine. Nu este neaparat vorba de o fosta iubire, poate fi si o ruda. Poate fi bine, poate fi complicat, tu stii in ce relatii ati ramas.

Comenteaza