HOROSCOP 23 mai 2023

HOROSCOP 23 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 23 mai 2023.

Berbec

Chiar daca ti-e greu, incearca sa-ti focalizezi atentia asupra a ceva ce tine de locul de munca. Ai lansat un nou proiect si pentru a te asigura ca totul e in termen trebuie sa muncesti ceva mai mult decat de obicei.

Taur

Trebuie sa iei atitudine daca vrei ca lucrurile sa se sfarseasca asa cum iti doresti. Priveste lucrurile cu mai multa detasare si ia deciziile ceva mai repede. Daca te implici prea mult emotional, nu faci decat sa-ti pui piedici.

Gemeni

Poate ca azi ar trebui sa taci si sa asculti ce au de spus si ceilalti. Desi iti place sa te implici, retine-te. S-ar putea sa afli ceva ce se va dovedi de un real ajutor pe viitor.

Rac

Stii bine ca se apropie termenul limita pentru ceva ce trebuie sa fie gata si, totusi, nu prea te omori cu munca... Ar fi pacat sa ratezi tot. Evita sa fi pus intr-o asemenea postura.

Leu

Ai foarte multe de facut si nu vei reusi fara ajutor. Nu refuza o colaborare, chiar daca vrei sa demonstrezi ca poti si singur. Sau fa-ti o echipa si apreciaza contributia membrilor ei. Asa procedeaza un adevarat lider.

Fecioara

Senzatia de oboseala care te urmareste de ceva vreme a reaparut si nu te poti concentra asupra muncii asa cum ar trebui. Simti nevoia sa te retragi intr-un colt mai linistit, sa iei o pauza. Mai bine ia-ti liber si fugi acasa sa te odihnesti.

Balanta

E o zi tocmai buna pentru a pune la punct planurile pentru un eveniment care urmeaza sa aiba loc la sfarsitul saptamanii in familia ta. Consulta-te si cu partenerul de viata.

Scorpion

Se anunta o zi destul de incarcata. Daca accepti si o sarcina suplimentara, sigur vei fii nevoit sa-ti anulezi toate planurile facute pentru seara si cineva apropiat s-ar putea supara pe tine.

Sagetator

Ziua trece greu la job. Te-ai saturat de atatea sedinte si termene pentru proiecte. Ai senzatia ca saptamanile trec pe langa tine in galop si nu apuci nici macar sa dormi cat ti-ai dori. Concediul ti l-ai planificat? Pentru ca ai avea nevoie cat mai repede de unul...

Capricorn

Ai foarte multa energie si asta te agita. Nu mai bea atata cafea, treci pe ceaiuri si fa mai mult sport in aer liber. Si randamentul la munca va fi altul.

Varsator

Iti pui toata increderea in proiectul pe care l-ai inceput de curand. Mai ales ca mai multe persoane sunt gata sa ti se alature neconditionat. Asta te face si mai increzator.

Pesti

O cunostinta mai veche te cauta si iti solicita ajutorul. Cand afli ca e vorba despre niste bani, nu mai vrei sa te implici, dar nici nu vrei sa strici relatia. Cel mai bine ar fi sa discuti deschis despre asta.

Comenteaza