Mama Geta îl apără pe Culiță, după ce a fost prins beat la volan pe străzile din Cluj: „Dar mai tăceți cu beat la volan...”

Mama Geta îl apără pe Culiță, după ce a fost prins beat la volan pe străzile din Cluj: „Dar mai tăceți cu beat la volan...”

Mama lui Culiță, Geta Sterp, a făcut un vlog, unde a încercat să-l scuze pe băiatul său pentru infracțiunea săvârșită zilele trecute, pe străzile clujene.

Mama Geta, împreună cu fiica ei, Getuța, au decis să filmeze un nou vlog. Cele două au rupt acum tăcerea și au povestit ce s-a întâmplat în familia lor, după accidentul provocat de Culiță Sterp în Cluj.

Artistul a șocat o țară întreagă după ce a urcat la volan deși era băut, apoi a fugit de polițiști, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a provocat un accident.

Mama lui se declară și ea acum dezamăgită de cele întâmplate. Cu atât mai mult cu cât, susține ea, în casa familiei nu se consumă alcool și nu se fumează: ”Eu numai lucruri bune i-am învățat și îi învăț în continuare. Eu nu îi învăț să bea și să se drogheze. Nu a fost nici alcoolemie. A fost sub limita aia. Un om beat nici nu poate vorbi, cum să conducă o mașină. Nu e nici arogant. Nu are nicio scuză! Puteam fi noi în Loganul ăla!”, a spus mama acestuia.

”Beat la volan, beat la volan. Dar mai tăceți cu beat la volan, că una e sa fii beat și alta e să bei un pahar de vin, care nu ai voie nici ăla, e drept. Bine presa exagerează foarte mult și tot felul de știri false!”, a mai transmis mama Geta.

 

Comenteaza