Pleci în vacanță în septembrie? TOP destinații perfecte pentru început de toamnă

Pleci în vacanță în septembrie? TOP destinații perfecte pentru început de toamnă

Există locuri în care vara mai poposește puțin, chiar dacă acasă toamna începe să își intre în drepturi. Iată o listă cu câteva destinații perfecte pentru luna septembrie.

Cei pasionați de călătorii știu că sfârșitul verii nu înseamnă și sfârșitul vacanțelor, dimpotrivă. Topul destinațiilor de vacanță pentru luna septembrie este recomandat de motorul gratuit de călătorii momondo.ro.

Spania, Ibiza

De ce ai merge în Ibiza în septembrie? Poate pentru o plimbare în Dalt Vila, un soi de Centru Vechi al orașului Ibiza, plin de restaurante luminate, oameni care cinează la balcoane și magazine de antichități. Lasă-ți pașii să te poarte și pe străzile pietruite din cartierele localnice pentru că abia atunci poți să te lauzi că ai gustat din adevărata Ibiza.

Poza noua 10.08.2019

Grecia, Rodos

În Rodos găsești plaje minunate, istorie cât încape și mâncare cum numai grecii știu să facă. Iar marea... un albastru ce se împletește de minune cu căsuțele albe ale orașului.

Poza noua 10.08.2019

Malta, Valletta

Malta te așteaptă în septembrie, când soarele e mai blând, cu sute de rute ce străbat drumuri de țară, stânci și faleze impresionante, văi și golfuri de unde să-ți faci plinul contului de Instagram.

Poza noua 10.08.2019

Cairo, Egipt

Dar dacă primele cuvinte care îți vin în minte atunci când spui ”vacanță” sunt ”explorare”, ”cultură”, ”bilete de intrare”, ”tur ghidat” și altele din același câmp lexical, atunci Cairo este destinația de anul acesta.

Poza noua 10.08.2019

Nicosia, Cipru

Mai mult decât o istorie zbuciumată și fascinantă de descoperit, insula întinde kilometri întregi de plajă (Cipru are cele mai multe plaje marcate cu steag albastru” pe cap de locuitor), îți răscolește curiozitatea cu binecunoscuta lagună albastră și îți ațâtă simțurile culinare cu delicii culese deopotrivă din bucătăria turcească și din cea grecească.

Poza noua 10.08.2019sursa foto: momondo.ro

Mai multe destinații AICI

Comenteaza