Sămânța-minune: Scapi de kilogramele în plus cu doar o linguriță pe zi

Sămânța-minune: Scapi de kilogramele în plus cu doar o linguriță pe zi

Cunoscută din timpuri străvechi pentru proprietățile sale terapeutice, dar folosită cel mai adesea drept condiment, această sămânță are un efect dovedit și în cazul celor care vor să slăbească.

Studiile arată că o linguriță de chimen pe zi te ajută să elimini grăsimea de trei ori mai repede decât în mod normal. Persoanele care au avut grijă la dietă și au consumat și o linguriță pe zi din această sămânță au reușit să elimine kilogramele în plus de trei ori mai repede decât cele care nu au folosit deloc chimenul.

"Cura" poate fi ținută foarte ușor adăugând semințele fie în mâncare, fie preparând un ceai. Infuzia se face dintr-o linguriță de semințe adăugate la o cană cu apă clocotită.

Pe lângă faptul că ajută la scăderea în greutate, aceste semințe sunt o minune pentru sănătate: previn dezvoltarea cancerului de colon, a diabetului, căderea părului și sunt eficiente în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. De asemenea, sunt studii care susțin că 1 litru de ceai de chimen consumat în fiecare zi, timp de o lună, poate scădea nivelul de colesterol rău.

Comenteaza