Foto Supravieţuire miraculoasă! Un bărbat a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un rechin. Manevra care l-ar fi salvat

Supravieţuire miraculoasă! Un bărbat a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un rechin. Manevra care l-ar fi salvat

Un bărbat a reușit să scape cu viață din fălcile unui rechin care l-a atacat când înota la aproximativ 90 de metri de țărm.

Victima, în vârstă de 46 de ani, a fost muşcată de mai multe ori în timp ce se afla la aproximativ 90 de metri de ţărm, potrivit Sky News. Bărbatul a suferit răni grave, dar a supravieţuit şi a fost transportat la spital.

Incidentul s-a produs lângă San Diego. O prietenă de-a bărbatului se afla în spatele acestuia atunci când a fost atacat. Femeia a declarat că l-a auzit pe bărbat ţipând și strigând după ajutor și că acesta a lovit de mai multe ori rechinul în faţă.

"L-a lovit cu pumnul în față. I-a dat un pumn în nas", a declarat ea pentru today.com. "Știu că avea o tăietură pe mână de la un dinte de rechin".

Supravieţuire miraculoasă! Un bărbat a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un rechin. Manevra care l-ar fi salvat

 Plaja la care a avut loc incidentul a fost închisă. Deși în zonă sunt numeroşi rechini, specialiștii spun că, totuşi, atacurile asupra oamenilor sunt destul de rare.

Supravieţuire miraculoasă! Un bărbat atacat de un rechin a reușit să scape cu viață. Manevra care l-a salvat

Comenteaza