Vlăduţa Lupău a ajuns pe perfuzii. Ce probleme de sănătate are artista

Vlăduţa Lupău a ajuns pe perfuzii. Ce probleme de sănătate are artista

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața a ajuns, din nou, pe perfuzii. A postat pe rețelele de socializare o imagine, în cursul zilei de duminică.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Tânăra a reuşit să îşi îngrijoreze fanii după ce în ultimele luni şi-a anulat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cântăreaţa a făcut mai multe investigaţii pentru a afla cauzele stărilor de rău care nu îi dau pace.

Se pare că doctorii i-au recomandat odihnă totală pentru că organismul ei a atins limitele maxime. Vlăduța Lupău se confruntă cu epuizarea şi are nevoie de tratament pentru a se pune pe picioare. Şi anul trecut, din cauza epuizării, artista a ajuns la doctor.

Duminică, artista a ajuns din nou pe perfuzii, însă le-a transmis fanilor săi faptul că nu au motive de îngrijorare şi totodată a ţinut să le mulţumească pentru gândurile bune.

Artista de muzică populară din Maramureș, Vlăduța Lupău, este căsătorită din 2019 cu clujeanul Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție Toma Rus. 

Comenteaza