Foto Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată. Ce surpriză i-a făcut soțului

Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată. Ce surpriză i-a făcut soțului

Vlăduța Lupău este foarte fericită alături de partenerul ei de viață, Adrian Rus, neratând ocazia de a-i ura acestuia „La mulți ani!” cu ocazia onomasticii de Sfinții Trei Ierarhi.

Cântăreața de muzică populară a postat o imagine emoționantă alături de fostul portar de la CFR Cluj, cu care și-a emoționat fanii de pe rețelele de socializare. Fotografia cu cei doi a ajuns imediat la sufletele internauților, care au apreciat-o cu foarte multe like-uri.

Frumoasa artistă nu se sfiește să le arate oamenilor care sunt persoanele pe care le iubește cel mai mult, unul dintre acestea fiind bărbatul care i-a furat inima. Vlăduța Lupău publică frecvent imagini cu Adrian Rus, povestea lor de dragoste fiind una foarte frumoasă.

„La mulți ani, Vasile!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei imagini cu Adrian Rus, fotografia cu cei doi îndrăgostiți fiind postată pe InstaStory. Mesajul emoționant a fost însoțit și de un emoticon în formă de inimă, semn că dragostea lor este una puternică.

Interpreta de muzică populară vorbește foarte frumos despre alesul inimii sale, care știe să-i facă pe plac și să o răsfețe. Solista și jucătorul de fotbal trăiesc o frumoasă poveste, mai ales că sunt căsătoriți civil de mai bine de un an de zile.

Frumoasa șatenă urma să ajungă în fața altarului în luna aprilie a anului 2020, însă planurile i-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Nunta nu a fost anulată, ci doar amânată până la o dată când pot organiza evenimentul după bunul plac.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus nu au stabilit o dată exactă a ceremoniei religioase, însă au declarat că vor să aibă aproape familia și prietenii apropiați. De asemenea, cei doi vor să aibă un eveniment care să nu fie restricționat de reguli sau de frică.

 
„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică.

Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a spus cântăreața de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV, potrivit fanatik.ro.

Vlăduța Lupău, mai fericită ca niciodată. Ce surpriză i-a făcut soțului

Comenteaza