Advertorial P 18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

18 Gym Fitness Club este afacerea de familie a fraților Ronea, Alexandra și Vlad, pornită din pasiunea lor pentru sport pe care o împărtășesc cu părinții. Compania caută să se extindă prin franciză în toate orașele din România. Momentan 18 Gym numără 15 locații în țară.

18 Gym Fitness Club România este o afacere de familie, pornită de frații Ronea, Vlad și Alexandra la Târgu-Mureș în 2009. Ambii sunt antrenori de fitness. Rețeaua de companii condusă de cei doi se clasează pe locul II în țară.

18 Gym este prezentă în Cluj-Napoca cu 6 locații (Mărăști, Mănăștur, Piața Cipariu, Calea Turzii, Gheorgheni și cartierul Bună Ziua). Pe lângă aceste locații, frații Ronea vor mai deschide alte 4 locații noi în oraș în această primăvară. 

Totul a pornit de la pasiunea pentru sport împărtășită în familie. Tatăl antrenor de fotbal, iar mama prima antrenoare de aerobic din Târgu Mureș, s-a transmis și celor doi copii, care au urmat să transforme la nivel național conceptul de sală de fitness, într-un loc unde oamenii să își atinga potențialul și să îsi recapete încrederea în ei. 

18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

Loialitatea dintre cei doi frați, pasiunea comună și dorința de a împărtăși tainele sportului mai departe îi îndrumă spre un singur scop – evoluție. Astfel, se fac remarcați ca antrenori personali, iar mai târziu ca fondatorii primei săli de fitness din familie, în orașul lor natal - Târgu Mureș. 

În prezent sunt dezvoltatorii și fondatorii lanțului de săli de fitness renumit, 18Gym Fitness Club, dezvoltatorii Academiei de formare și pregătire pentru toți pasionații de sport care își aleg cariera de Personal Trainer, 18Fitness Academy, cu ediții lunare în colaborare cu 8 orașe din România (București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Oradea, Iași, Constanța), și care a ajuns la un număr de peste 500 de cursanți pregătiți în fitness.

18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

Pe lânga succesul avut în domeniul fitness, au dezvoltat și un brand de servicii pentru înfrumusețare și remodelare corporală, 18Beauty Center, care oferă calitate superioară prin aparate performante.

În continuă dezvoltare

Frații Vlad și Alexandra Ronea s-au făcut remarcați și cunoscuți în cele mai mari orașe din România, precum București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov și altele, iar planul lor de dezvoltare este în continuă creștere.

În prezent brandul a ajuns la un număr de 13 locații și 2 francize. O afacere de familie prosperă, o dovadă clară a faptului că un business în famile este sigur. Familia a fost mereu pe primul loc, iar asta i-a făcut să reușescă.

Tocmai de aceea orașul Târgu Mures va ramâne baza și locul de suflet de unde a început toată povestea 18Gym.

Mai multe locații anul acesta

Pe lângă cele patru locații noi de la Cluj-Napoca, 18 Gym va deschide și o locație nouă în Târgu-Mureș, orașul de unde a început totul (aceasta va fi cea mai mare de până acum) și alte două locații noi în București, unde brand-ul funcționează deja cu alte trei locații. Primăvara aceasta 18Gym Fitness Club vă ajunge la un număr de 20 de locații și 2 francize.

18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

Aplicația de telefon 18 Gym

Mai mult, Frații Ronea oferă reduceri la abonamentele 18 GYM de toate felurile prin intermediul aplicației mobile 18 GYM. Aceasta poate fi descărcată de pe Magazin Play pentru telefoanele cu Android și App Store pentru cele cu iOS (iPhone). Acolo, utilizatorii își pot cumpăra abonamente la prețuri avantajoase, mai mici decât cele din locații. Pot alege data de la care să fie valabil abonametul la sală sau să îl anuleze gratuit cu ușurință. De asemenea, aplicația răsplătește loialitatea utilizatorilor, cu discount-uri cumulative. 5% la 3 luni neîntrerupte, 10% la 6 luni, și 15% după un an de zile, după care acel discount rămâne pe viață.

Extinderea 18 Gym Fitness Club prin francizare

Brand-ul 18 Gym Fitness Club România este în căutare de spații pentru extindere și în restul orașelor din România, de aceea facem oficial anunțul pentru dezvoltare, și oferim posibilitatea chiar și altor tineri antreprenori să își dezvolte propria afacere prin sistemul de francizare 18 Gym.

18 Gym, franciza cu săli de fitness care vrea să cucerească România

„Întreg conceptul a luat naștere datorită dorinței de a ajuta și învăța românii să ducă un stil de viață sănătos de lungă durată, oferind servicii de calitate la prețuri accesibile. Scopul nostru este de a ajunge la 40 de săli în Romania în diferite orașe pentru a oferi o experiență unică și diferită!” – Ronea Vlad, CEO 18Gym Fitness Club.

Mai multe detalii despre programul de francizare se găsec pe site-ul 18 GYM FITNESS CLUB: https://18gym.ro.

Comenteaza