Lanțul de cafenele Meron ajunge în toată Transilvania

Lanțul de cafenele Meron ajunge în toată Transilvania

Rețeaua de cafenele Meron, fondată de Bogdan Ciocian, la Cluj, estimează pentru acest an afaceri de 4 milioane euro, iar antreprenorul vrea să ducă brandul şi pe alte pieţe.

Rețeaua de cafenele Meron, fondat de Bogdan Ciocian în Cluj-Napoca, estimează pentru 2020 afaceri cu 60% peste nivelul din 2019, pe baza planurilor de extindere atât la nivel naţional, cât şi internaţional, potrivit ZF.  Pe parcursul anului, brandul îşi propune să deschidă opt noi locaţii în ţară, în Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Braşov, Bistriţa, Bucureşti şi Sibiu, prima din acest an fiind la Târgu Mureş.

Anul trecut, în afară de cele patru unități de la Cluj, au mai fost deschise cafenele la București și la Satu Mare. Lanțul de coffee shop-uri avea 80.000 de clienți lunar în 2019. Echipa a ajuns la 80 de persoane. Planurile la nivel național vizau deschiderea a 30 de locații pentru următorii cinci ani, cu potențial de extindere pe plan internațional.

Afacerea Meron a început în 2015, când o echipă de investitori clujeni a creat un concept unic pentru spațiul cafelei din România, conturând prima locație a unui lanț ce urmează să se dezvolte în franciză. Conceptul pornește de la cuvântul Meron, care în limba greacă înseamnă „zile”.

Comenteaza