Dan Diaconescu, reținut de polițiști. Fostul patron al OTV este acuzat de sex cu minori

Dan Diaconescu, reținut de polițiști. Fostul patron al OTV este acuzat de sex cu minori
| Foto: Gândul

Polițiștii au efectuat, joi dimineața, o percheziție la casa din București a lui Dan Diaconescu, iar fostul patron TV a fost reținut.

Polițiștii și procurorii au descins, joi dimineața, la locuința lui Dan Diaconescu din București.

Conform Gândul, ar fi vorba despre un dosar privind un act sexual cu un minor şi de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 - 2021, când fostul patron al OTV ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia, în Bucureşti şi în Constanţa, dar şi cu sora geamănă a acesteia, scrie News.ro.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la care a fost înregistrat dosarul, spun că „nu pot infirma, nici confirma” această informație.

„Dosarul penal este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Dosarul penal a fost înregistrat anul acesta la parchetul nostru. Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa. Nu putem comunica pentru moment nici măcar natura infracţiunilor, pentru care se fac cercetări”, a declarat, pentru Mediafax, procurorul Daniel Alexandru Olteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Anchetatorii spun că informaţiile oficiale vor fi transmise după ce Diaconescu va fi audiat şi informat despre acuzaţiile care i se aduc.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni pentru şantaj, în 2015, şi a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, în urma deciziei Tribunalului Ilfov.

Comenteaza