Foto Tânăra care a murit în accidentul aviatic de sâmbătă primise zborul cadou de la iubit. Mesajul tulburător al acestuia: "Aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău"

Tânăra care a murit în accidentul aviatic de sâmbătă primise zborul cadou de la iubit. Mesajul tulburător al acestuia: "Aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău"
| Foto: Facebook

Georgiana Popa este tânăra care a murit sâmbătă, 27 august, în accidentul aviatic din Giurgiu alături de pilotul Valentin Anghel. Fata avea doar 28 de ani şi ar fi primit zborul cadou de la iubitul ei. Ce mesaj a transmis acesta la o zi de la decesul Georgianei. 

Iubitul Georgianei, tânăra de 28 de ani care a murit în cumplitul accident aviatic de la Letca Nouă, din județul Giurgiu, a fost cel care i-a făcut cadou fetei zborul fatal.

Georgiana s-a urcat în avionul pilotat de Valentin Anghel, ieri (sâmbătă, 27 august 2022), iar la scurt timp după decolare, pilotul a pierdut controlul avionului, care s-a prăbușit într-o pădure de lângă aerodromul de la Letca Nouă.

Atât pilotul, Valentin Anghel, cât și pasagera de 28 de ani, Georgiana Popa, au murit carbonizați în urma impactului, după ce avionul a luat foc, în urma prăbușirii. Polițiștii și procurorii au demarat o anchetă, pentru a stabili cauzele producerii tragediei din județul Giurgiu. O primă ipoteză luată în calcul ar fi o eroare de pilotaj.

Iubitul fetei, a postat la o zi după tragedie, un mesaj cutremurător pe rețelele sociale:
„Mă pui mic e prea devreme… Din păcate Georgiana nu mai este. În mod normal nu e deloc greu să faci o postare, dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoaşteţi… ieri m-a lăsat singur şi nu s-a mai întors. Te iubesc!

Îţi mulţumesc pentru pentru infinitele momente de bucurie, îţi mulţumesc pentru că ai avut răbdare cu mine şi nu am înţeles niciodată de ce ai facut-o cu atâta grijă de mine, asta ai făcut! Ai avut grijă de mine…

Ştii că nu am mai postat de mult şi nici o voi mai face pentru că mă cunoşti prea bine…
Te iubesc şi sper măcar ţie să îţi fie bine.

Tânăra care a murit în accidentul aviatic de sâmbătă primise zborul cadou de la iubit. Mesajul tulburător al acestuia: "Aş fi ales fără să clipes
https://www.facebook.com/georgiana.popa.7583

Ştii că aş fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla şi aş fi zâmbit înainte de impact împăcat că sunt eu şi că nu mai urmezi tu …”, a scris bărbatul îndurerat pe Facebook.

Comenteaza