Dragoș Damian, Terapia Cluj: 80 de mii de firme înregistrate în județul Cluj. Oare ce au votat șefii acestor companii?

Dragoș Damian, Terapia Cluj: 80 de mii de firme înregistrate în județul Cluj. Oare ce au votat șefii acestor companii?

Eu am votat pentru ca să fie eradicată criminalitatea fiscală, care a atins proporții amețitoare, anual 100 de miliarde de lei nu ajung la români. Criminalitatea fiscală înseamnă corupție, sărăcie, stagnare.

Și să fie clar pentru toată lumea, criminalitatea fiscală rămâne principalul motiv pentru care din 2025 o să avem taxe, impozite și contribuții mai mari.

Am votat pentru ca cei aproape 150 milioane de lei pe care i-am plătit anul trecut în taxe, impozite și contribuții să ajungă acolo unde este nevoie de ei. Pentru ca să nu mai trebuiască să plece copiii noștri din Cluj sau din România în cautarea unei vieți mai bune.

Am votat pentru ca Uniunea Europeană să aibă lideri vizionari care să își asume reindustrializarea Europei așa cum a fost cerută în declarația de la Anvers. Țările europene au pierdut enorm la capitolul competitivitate fața de restul țărilor industrializate.

Politicienii știm ce au votat. Oare ce au votat cei 40 de mii de clujeni care au firme în județ și cei 1,5 milioane de oameni de afaceri care au firme in România?

Comenteaza