ALEGERI ÎN PDL Daniel Buda poate fi victimă colaterală a duelului Blaga-Udrea

ALEGERI ÎN PDL Daniel Buda poate fi victimă colaterală a duelului Blaga-Udrea
Președintele PDL Cluj Daniel Buda ar putea pierde, după două mandate consecutive, președinția Comisiei Naționale pentru Integritate, Statut și Litigii (CNISL).

 Practic, în lupta pentru conducerea comisiei menționate se repetă, la scară mică, duelul dintre Vasile Blaga și Elena Udrea pentru președinția partidului. Pentru conducerea CNISL s-au înscris în competiție șase democrat-liberali, dar singurii care contează cu adevărat sunt Daniel Buda din echipa Udrea și președintele Organizației de Femei a PDL Cristina Trăilă din echipa Blaga. „Dacă Blaga o învinge pe Udrea și Trăilă îl va bate pe Buda", au spus mai mulți democrat-liberali clujeni, raționament pe care inclusiv Buda îl admite ca fiind corect.

Discursurile candidaților s-au încheiat, delegaților li s-a explicat procedura de vot, s-a luat o pauză „de țigară" și în câteva momente va începe votul. La secretariatul Convenției s-au înregistrat 4.359 de delegați.

ziuadecj.ro vă ţine la curent cu evoluţia alegerilor de la Congresul PDL, azi, prin trimisul special la Bucureşti Valentin Mălăescu.

Etichete
Comenteaza