Seplecan, atacat de PSD Cluj: "Chiulea de la Hidroserv". Replica lui Seplecan

Seplecan, atacat de PSD Cluj:
Consilierul judeţean Mihai Seplecan este atacat dur de către membrii PSD Cluj, care îl acuză de săvârşirea mai multor abateri disciplinare la locul de muncă.

Potrivit unui comunicat de presă remis de PSD Cluj, PNL-istul Mihai Seplecan, în perioada iulie 2012-februarie 2013, timp în care a ocupat funcţia de director de dezvoltare la Hidroserv, ar fi absentat nejustificat, în mod repetat, de la locul de muncă, fapt ce a dus inclusiv la efectuarea unei cercetări disciplinare..

"Datorită absențelor și neimplicării în activitatea societății a fost cercetat de către comisia de cercetare disciplinară, aceasta constatând în cazul dlui Seplecan mai multe abateri disciplinare, „nerespectarea în mod repetat și fără aprobare a programului de lucru" și „ părăsirea unității în timpul orelor de program fără ordin de serviciu, aprobarea șefului ierarhic sau sarcini de muncă precise".În acest context, activitatea managerială a dlui. Seplecan în cadrul Hidroserv Cluj, în condițiile în care astăzi acordă lecții de moralitate și administrație unor colegi din Consiliul Județean Cluj, s-a rezumat la servirea unor cafele în timpul orelor de muncă", a transmis biroul de presă al PSD Cluj.

Reacţia PSD vine după ce, în această dimineaţă, Mihai Seplecan a atacat PSD-iştii clujeni, susţinând că aceştia tergiversează rezolvarea situaţiei de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca din dorinţa de a-l vedea în faliment, pentru ca ulterior să privatizeze instituţia.

"M-am tot întrebat, analizând firul evenimentelor care au dus la acest impas, care ar fi motivația pentru care consilierii judeteni ai PSD sunt atât de înverșunați în a mima că vor să respecte legea, că nu mai fac un pas fără avizul DNA, de parcă această instituție a statului se ocupă și de administrație, nu numai de stârpirea celor corupți? Care ar fi miza pentru care își permit să-i sfideze pe cei 1 milion de pasageri care, anual, pășesc pe această poartă a județului, pentru ce s-ar lepăda cu atâta ușurință de anii de investiții făcute din banii contribuabilului clujean? Nu există decât un răspuns: interesul, altul decât cel al clujenilor. Încep să cred că falimentarea Aeroportului Internațional Cluj este făcută deliberat cu scopul ca acesta să fie scos din patrimoniul Consiliului Județean Cluj și dat pe trei lulele, trei surcele, vreunui om de afaceri apropiat de interesele financiare ale PSD", a fost declaraţia lui Mihai Seplecan.

Acesta nu a atacat însă acuzaţiile legate de prestaţia sa ca director de dezvoltare la Hidroserv.

Comenteaza