Replica PNL Cluj pentru deputatul Horia Nasra: "De ce nu v-ați bătut pentru alocarea de fonduri pentru proiectele județului Cluj?"

Replica PNL Cluj pentru deputatul Horia Nasra:
PNL Cluj a dat o replică liderului interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, care a criticat modul în care conducerea liberală a judeţului a împărţit banii din impozitul pe venit către primării.

"Președintele PSD Cluj, deputatul care uită mereu că trebuie să reprezinte Clujul la București, Horia Nasra, cel care într-un an de mandat s-a consacrat doar prin gargară ieftină, se arată deranjat de modul cum a fost distribuit bugetul Consiliului Județean către Unitățile Administrativ-Teritoriale. Domnule Nasra, dar dumneavoastră, în calitate de ales al puterii, nu vă reproșați nimic? Când s-a dezbătut bugetul României pe anul 2018 în plenul Parlamentului, unde erați? De ce nu v-ați bătut pentru alocarea de fonduri pentru proiectele județului Cluj? Dar când Municipiul Cluj-Napoca a fost văduvit de 28 de milioane de Euro din buget iar celelalte UAT-uri din județ au fost de asemenea jefuite pentru că Guvernul dumneavoastră a decis diminuarea cotelor pe venit, atunci de ce nu v-am auzit vorbind, domnule Nasra?", a transmis PNL Cluj, printr-un comunicat al Biroului de presă.

"Este ușor să vii acum să arunci cu noroi în Consiliul Județean și în aleșii PNL Cluj pentru a ascunde propria incompetență și neputință și, mai mult, pentru a pune piedici dezvoltării județului. Gândire tipic PSD-istă! Din păcate, nu ne mai miră nimic la dumneavoastră și nici la partidul din care proveniți. În loc să veniți cu soluții și să faceți lobby constructiv pentru Cluj la nivel guvernamental, vă ascundeți sub umbrela atacurilor mizerabile. Din nefericire pentru dumneavoastră, inteligența clujenilor nu o mai puteți păcăli de mult cum nici pe noi nu veți putea să ne opriți să ne ocupăm de dezvoltarea județul, așa cum am făcut și până acum", au mai susţinut liberalii clujeni în acelaşi comunicat.

 

 

Comenteaza