Kelemen, la primul mesaj după alegerile UDMR: Vă promit un președinte bun pentru o uniune bună

Kelemen, la primul mesaj după alegerile UDMR: Vă promit un președinte bun pentru o uniune bună
Noul președinte UDMR, Kelemen Hunor, a spus că de luni va începe să muncească pentru alegerile locale din 2012.

”Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și aș dori să le mulțumesc celor 10.000 de oameni care m-au sprijinit cu semnătura lor, în numai câteva zile, organizațiilor județene care m-au sprijinit. Aș dori de asemenea să le mulțumesc tuturor delegaților care l-au votat pe prietenul meu Eckstein Kovacs Peter și pe domnul Olosz Gergely. Le mulțumesc celor care au pregătit Congresul de la Oradea, domnul Kovacs Peter și colegii săi. Le mulțumesc celor care au lucrat cu mine. Îi mulțumesc domnului Marko Bela pentru încrederea și susținerea pe care mi le-a arătat din 1997, când am intrat în UDMR și am început să lucrez cu domnia sa și cu domnul Takacs Csaba, de la care am preluat funcția de președinte executiv. Le mulțumesc colegilor de la Miercurea Ciuc, care m-au sprijinit.

Doamnelor și domnilor, mâine e duminică și ne odihnim, dar de luni începem un nou capitol. Ne pregătim pentru alegerile locale din 2012. Trebuie să începem de pe acum pregătirile și să nu pierdem nicio zi.

Vreau să le transmit un mesaj tuturor maghiarilor din Ardeal. UDMR este și va fi deschisă pentru a-i primit pe toți, va fi atent la cererile tuturor comunităților. Întind de aici, de la acest pupitru, o mână fiecărei organizații a Uniunii.

În ceea ce privește relațiile cu partidele din Ungaria, vom dezvolta relații corecte cu FIDESZ și cu partidele din opoziție, dar relații de parteneriat.

Vă promit un președinte bun pentru o uniune bună. Haide UDMR, haide comunitatea maghiară din Ardeal!”, a spus Kelemen.

Comenteaza