ŞOC LA CLUJ Fostul preşedinte al CJ Cluj îl atacă pe Apostu: ar fi trebuit să sprijine Consiliul Judeţean

ŞOC LA CLUJ Fostul preşedinte al CJ Cluj îl atacă pe Apostu: ar fi trebuit să sprijine Consiliul Judeţean
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, senatorul Marius Nicoară, îl atacă pe primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, după anunţul făcut de Nokia, de închidere a fabricii Nokia. "Ar fi putut face mult mai mult", a spus Nicoară.


">

"Mă leg de primar pentru că este important în PDL, este preşedintele organizaţiei locale şi ar fi trebuit să sprijine CJ Cluj în dezvoltarea aeroportului din Cluj, pentru că acesta aducea un avantaj strategic Clujului", a declarat Nicoară, adăugând că nu doar judeţul Cluj, "ci întreaga Românie este afectată de ceea ce se întâmplă la Jucu".

"Eu am negociat un an şi jumătate cu Nokia, cu o discreţie maximă, pentru a aduce compania la Cluj. Aflu cu surprindere că autorităţile locale ştiau de o jumătate de an că această companie va pleca. Şi eu aveam informaţii din zonă", a spus Nicoară, cel care a semnat contractul cu Nokia din partea Consiliului Judeţean în momentul lansării investiţiei de la Cluj.

"Când Nokia a spus că vrea să vină aici, le-am expus planurile despre Autostrada Transilvania, unde s-au făcut doar 50 de kilometri, de centura rapidă între Jucu şi Autostradă, ce a fost şi proiectată, despre lungirea şi lăţirea pistei aeroportului şi construirea unui terminal cargo. Aceste costuri ar fi fost bine să fie susţinute şi de Primărie", a adăugat senatorul.

"Cred că s-au făcut foarte multe erori iar investitorii au fost lăsaţi de izbelişte, lucru pe care l-au simţit. Nu s-a aplecat urechea asupra problemelor lor", a spus senatorul Nicoară, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, cel creditat că a adus investiţia Nokia la Cluj.

 

Comenteaza