ALEGERI 2024 - Politicienii la vot - Ciolacu: Am votat româneşte / Ciucă: Este un moment decisiv

ALEGERI 2024 - Politicienii la vot - Ciolacu: Am votat româneşte / Ciucă: Este un moment decisiv

La nivel național, vor fi aproape 19.000 de secții de votare pentru alegerile locale și europarlamentare 2024. În străinătate, unde se va putea vota doar pentru europarlamentare, vor fi 915, un număr dublu față de cel de la alegerile europarlamentare precedente

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale şi europarlamentare, că a votat româneşte, pentru o voce puternică în Parlamentul European şi nu în ultimul rând pentru investiţii, pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este un moment decisiv, în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, în viitorul nostru al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranţei, sau poate fi al stagnării sau al haosului.

Preşedintele AUR, George Simion, a votat la alegerile europarlamentare în Capitală şi va merge în Vrancea pentru a vota la locale. El a venit la secţia de votare împreună cu soţia şi a purtat un tricou în culoarea formaţiunii pe care o conduce. El a arătat că a votat pentru viitor şi pentru schimbare şi a făcut apel la un vot corect.

Comenteaza