"Băsescu este reanimat cu tării". Cine îl face beţiv pe preşedinte

Replicile dure dintre premierul Ponta şi preşedintele Băsescu au fost completate în această dimineaţă, de o nouă declaraţie belicoasă făcută de socrul premierului.

Liderul grupului PSD de la Senat, Ilie Sârbu, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Traian Băsescu despre care a spus că "tremură dimineaţa când intră în birou şi este reanimat de consilier cu tării". Sârbu a reacţionat după ce preşedintele a spus despre premierul Ponta că şi-a pierdut controlul când a decis să-şi mute biroul în sediul MApN.

"Un inculpat, un compromis, un corupt şi mai are şi alte defecte nu le-aş aminti aici, unul pot să-l spun fiindcă că s-a referit la premier că a avut o cădere nervoasă, păi dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou şi abia îl ţin consilierii şi îl reanimă cu diverse tării, nu ar trebui să meargă la medic? Cred că şi el ar trebui să meargă la medic. Mi se pare firesc, dacă tot vorbim de cei care au căderi. Unii o dau în alcool, la alţii s-ar putea să nu fie o cădere, ci să fie o strategie", a fost mesajul lui Sârbu.

În continuare, social-democratul a caracterizat atitudinea preşedintelui Băsescu ca fiind suburbană, adăugând că nu îl poate numi pe acesta interlop deoarece ar jigni interlopii.

"E mult sub nivelul lor de a aborda problemele în legătură cu un parlamentar, care este şi femeie pe deasupra", a declarat Sârbu.

 

Comenteaza