Bătaie electorală: Moisin sare la gâtul lui Nicoară în apărarea lui Boc: programul său e un "copy-paste" după proiectele Primăriei VIDEO

Bătaie electorală: Moisin sare la gâtul lui Nicoară în apărarea lui Boc: programul său e un
După ce Nicoară l-a făcut pe Boc mincinos, primarul din Cluj-Napoca, Radu Moisin, spune că a analizat programul electoral al lui Nicoară, "iar programul său electoral e o copie fidelă după proiectele Primăriei şi ale domnului Emil Boc". Moisin a făcut aceste declaraţii la sediul PDL Cluj şi spune că se află aici "în calitate politică", alături de Adrian Popa, candidat la Consiliul Local pentru Cluj-Napoca din partea PDL.


"Unii candidaţi la Primărie n-au avut nici măcar curiozitatea să citească strategia oraşului pe perioada 2007-2013 şi cer votul clujenilor, deşi cât au deţinut funcţii administrative nu au avut interesul să participe la nicio dezbatere pe tema strategiei municipiului", spune Moisin.

Primarul, prezent în sediul PDL în calitate politică, îl acuză pe Nicoară că a copiat "în întregime proiectele majore ale Primăriei, publicate deja pe site-ul Primăriei".

Diferenţa între Nicoară şi "noi" după cum spune Moisin este faptul că Nicoară nu găseşte surse de finanţare pentru proiectele din programul său, în vreme ce PDL ştie soluţia: "fondurile europene". Costurile, doar pentru linia ferată monorail în zona metropolitană, ajung la aproximativ o jumătate de miliard de euro, dublu faţă de bugetul pe un an al Primăriei Cluj-Napoca.

"Programul lui Marius Nicoară e luat cu copy-paste după proiecte aprobate sau chiar finanţate pe partea de proiectare şi de planuri urbanistice", spune şi Adrian Popa, candidat la funcţia de consilier local din partea PDL.

"Am citit programul câteva ore în weekend, pentru că erau şi Rusaliile. Vreau să spun cu toată dezamăgirea că nu am găsit un element nou, realizabil şi concret, care pe mine ca şi clujean să mă aducă însituaţia de a spune că şi altcineva se gândeşte la o chestiune bună pentru Cluj-Napoca", a spus Moisin.

Întrebat dacă îl va da în judecată pe Nicoară pentru plagiat, Moisin spune că nu este adeptul "politicii duse pe holurile tribunalului".

Vezi aici ce a declarat astăzi Nicoară

(M. PRODAN, A. NEDELEA - REALITATEA TV Cluj)

Comenteaza