Candidaţii USL pe Colegiul 4 au făcut plângere la BEJ. Vezi despre ce este vorba

Candidaţii USL pe Colegiul 4 au făcut plângere la BEJ. Vezi despre ce este vorba
Candidaţii USL pe Colegiul 4, Irimie Popa pentru Camera Deputaţilor şi Şerban Rădulescu pentru Senat, au votat la ora 10.30, la secţia de votare 140 de la Expo Transilvania.

Cei doi candidaţi şi-au exprimat încrederea că vor câştiga aceste alegeri. "Am votat pentru schimbare, pentru pace şi înţelegere, pentru o normalitate în această ţară", a spus Popa.

El a mai adăugat că s-a confruntat cu destule probleme pe acest colegiu. A fost făcută inclusiv o plângere la Bej pentru că "mai mulţi preşedinţi a secţiilor de votare au plecat acasă cu ştampilele de vot. Este inadmisibil ce s-a întâmplat şi mai cu seamă faptul că, mai mulţi membrii ai secţiile de votare din partidul nostru nu au fost chemaţi la deschiderea sacilor cu buletine de vot. Spera să fie traşi la răspundere cei vinovaţi".

Candidatul pe Senat, Şerban Rădulescu, a aprecizat că aceste alegeri au o importanţă extrem de deosebită.  "Cred că după '89 încoace, aceste alegeri sunt cele mai importante. Votez cu speranţa că fiecare cetăţean al Clujului şi al României să ducă o viaţă demnă, mai bună şi votez sub semnul reînoirii".

Comenteaza