Capăt de drum pentru Alin Tișe în viața politică?! Șeful CJ Cluj: „Poate urma orice”

Capăt de drum pentru Alin Tișe în viața politică?! Șeful CJ Cluj: „Poate urma orice”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj spune că nu s-a hotărât încă ce va face anul viitor atunci când sunt programate cele 4 rânduri de alegeri.

Liderul forului administrativ județean a fost întrebat, marți, la un post local de radio, dacă va mai candida pentru un nou mandat în fruntea CJ Cluj.

Sincer nu m-am gândit ce urmează. Poate urma chiar un capăt de viață politică, poate urma orice. Nu știu. Este prematur să mă gândesc. Urmează să discutăm în partid cu colegii. Sondajul pe care îl vom face și va da o imagine a județului, a orașului, va spune exact cum stăm fiecare dintre noi, iar partidul va lua o decizie.

Astăzi este prematur să răspund. Realmente nu am luat o decizie dacă voi continua la Consiliului Județean sau nu. Nu am discutat deocamdată nici cu colegii, nici eu personal nu m-am gândit exact în ce direcție voi merge. Cred că în primăvara anului viitor, cam cu câteva luni înainte de alegeri, de obicei așa se întâmplă în partide.

Se face o analiză, se stabilesc vectorii care pot aduce voturi și de acolo se construiește practic o campanie electorală. La PNL Cluj încă nu s-a discutat asta, nici la primărie, nici la Consiliul Județean, nici la parlamentare, europarlamentare. Se va anunța când vom ști pentru că totul este transparent”, a declarat Alin Tișe.

Alin Tișe este la al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj, câștigând alegerile din 2020 cu un scor de aproximativ 50% din voturi.

Comenteaza