Continuă dialogul dintre Nasra și șeful PSD Cluj: „Domnul Cordoș a fost timp de trei ani într-un partid cu conotații extremiste”

Continuă dialogul dintre Nasra și șeful PSD Cluj: „Domnul Cordoș a fost timp de trei ani într-un partid cu conotații extremiste”
Horia Nasra

Deputatul PSD, Horia Nasra, a comentat declarația liderului PSD Cluj, Alexandru Cordoș, care spusese că partidul a pierdut 10-15% în Cluj din cauza foștilor conducători ai filialei județene.

Președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a declarat, miercuri, că acuzațiile lui Nasra referitor la modul în care s-au depus listele partidului pentru alegerile locale din septembrie nu sunt fondate. De asemenea, fostul senator a mai precizat că PSD Cluj a fost în ultimii 5 „într-o derivă totală”, din cauza celor care au condus partidul.

„Situația este foarte simplă. Domnul Alexandru Cordoș a fost timp de trei ani într-un partid, zic eu, cu conotații extremiste, Partidul România Unită (PRU). El nu a avut timp să aprofundeze rezultatele filialei PSD Cluj. De exemplu, la alegerile parlamentare din 2016, singura campanie pe care eu am coordonat-o în integralitate, am obținut cele mai mari rezultate din istoria PSD Cluj.

Eu îi solicit lui Alexandru Cordoș să nu-mi mai dea mie răspunsuri prin presă și să pună mâna să muncească la partid, alături de mine și de ceilalți colegi ca să creștem acest partid. Să uite perioada în care a fost la PRU și avea acțiuni politice comune cu noua dreaptă”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, Horia Nasra.

Acesta a mai spus că închid acest dialog cu Cordoș, „considerând că uneori tinerii pot fi înțelepți închizând anumite discuții”. Totodată, Nasra a mai afirmat că s-ar fi așteptat de la maturitatea și experiența președintelui interimar PSD Cluj să fie mai înțelept.

„I-aș sugera să închidă subiectele astea conflictuale care sunt specifice noii drepte, nu Partidului Social Democrat. Să se apuce de muncă să convingă cetățenii că PSD-ul este cel mai bun partid din Cluj și din România. Eu voi fi alături de toți colegii mei în campanie și voi vota PSD pe toate listele”, a precizat deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra.

De asemenea, el a mai vorbit și despre problema listelor candidaților PSD Cluj pentru Consiliul Județean Cluj.

„Este inacceptabilă abordarea asta. Au trecut 48 de ore și listele nu sunt disponibile. Îi solicit lui Cordoș să facă publică lista de candidați, cu nume și prenume, să vadă clujenii că avem candidați foarte buni”, a conchis Nasra.

Comenteaza