Convenţie Extraordinară PDL, mâine. Eurodeputatul Rareş Niculescu nu îl susţine pe Alin Tişe

Convenţie Extraordinară PDL, mâine. Eurodeputatul Rareş Niculescu nu îl susţine pe Alin Tişe
Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Democrat Liberal, în cadrul căreia se va alege noua structură de conducere a partidului, va avea loc mâine la Palatul Parlamentului.

PDL Cluj îl susţinue pe Alin Tişe pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL, precum şi pe deputatul Daniel Buda, preşedintele Comisiei Juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor, pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Integritate, Statut şi Litigii (CNISL), din cadrul viitorului Birou Permanent Naţional.

La Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Democrat Liberal vor participa 45 de delegaţi ai PDL Cluj şi peste 1.450 de delegaţi din toată ţara.

Nu toţi membrii PDL susţin nominalizările partidului. Eurodeputatul Rareş Niculescu a trimis, ieri, o scrisoare membrilor PDL Cluj în care arată că nu este de acord ca fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe să fie ales în funcţia de vicepreşedinte al partidului la Convenţia Naţională Extraordinară programată sâmbătă.

Etichete
Comenteaza