Video De ce depinde candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Cluj

De ce depinde candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Cluj
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Pentru Alin Tișe ar putea fi cel de-al patrulea mandat ca președinte al forului administrativ județean clujean.

Liderul Consiliului Județean Cluj a fost întrebat, la ZIUA LIVE, dacă s-a decis cu privire la candidatura sa pentru alegerile locale care vor avea loc anul viitor. 

Depinde de foarte mulți factori. Depinde de cine va candida la primăria municipiului Cluj-Napoca. Este și acesta un element. Nu am nicio informație la ora actuală. Domnul Emil Boc încă nu a declarat nimic legat de asta. Un parteneriat între primărie și Consiliul Județean trebuie să existe obligatoriu. Până acum aceste lucruri au existat ca un firesc. În momentul în care a intervenit o problemă între cele două instituții, lucrurile s-au rezolvat. Deci nu există loc de gâlceavă și de ceartă între cele două instituții.

Printre primele elemente legate de candidatura mea este și ce se va întâmpla la primăria Cluj-Napoca și cine va fi edil. În al doilea rând, deocamdată, partidul nu a făcut o analiză referitoare la viitorul candidat. Nici la Consiliul Județean, nici la primărie. Chiar dacă pare o poveste, partidul trebuie să fie cel care consideră că tu ești cel mai capabil să te duci pe o poziție. Eu pot să consider orice despre mine, dar partidul trebuie să mă nominalizeze.

Este esențial ca toți colegii care te susțin să facă o analiză obiectivă, să ai și șanse să câștigi. Este prematur să răspund acum la această întrebare. Realmente nu s-a luat nicio decizie. Aparent așa ar părea, că ai prima șansă că ești într-o poziție, dar nu întotdeauna este și cea câștigătoare. Noi, întotdeauna la partid, am luat deciziile după sondajele reale și ne-am dat seama care are potențialul de câștiga. Așa cred că va fi și anul viitor”, a declarat, la ZIUA LIVE, șeful CJ Cluj.

Amintim, Alin Tișe este la al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj, câștigând alegerile din 2020 cu un scor de aproximativ 50% din voturi.

Comenteaza