Video Deputatul Moldovan are încredere în coaliția de guvernare: „Eu cred că va continua și după 2024”

Deputatul Moldovan are încredere în coaliția de guvernare: „Eu cred că va continua și după 2024”

Anul 2024 este unul foarte important pentru clasa politică română. Pentru prima dată după Revoluție, vom avea toate cele 4 alegeri în același an: prezidențiale, locale, parlamentare și europarlamentare.

Deputatul PNL Cluj Sorin Moldovan a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre situația actualei coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR și despre ce ar putea urma pentru aceasta.

„Eu cred că este o coaliție care era necesară pentru România în situația actuală. Mă refer în special la ce se întâmpla la granița noastră. Nu poți să ai o instabilitate politică cu războiul la ușă. Asta este clar. PNL își respectă angajamentele promise.

Deși avem viziuni diferite, cred că această coaliție este una benefică pentru România. Dacă ne uităm în imaginea de ansamblu vom vedea că nu am mai avut circul politic cu care ne-am obișnuit în ultimii ani. Avem o coaliție stabilă, mare, de aproximativ 70% în Parlament.

Eu cred că această coaliție va continua și după 2024. Chiar dacă traversăm o perioadă grea din punct de vedere economic, consider că este bine că aveam această coaliție. Mai avem opinii diferite, dar la nivel Parlamentar coaliția chiar funcționează”, a declarat, la ZIUA LIVE, Sorin Moldovan.

În ceea ce privește rotativa din mai de anul acesta, când PSD va prelua funcția de premier, deputatul clujean susține că PNL își va respecta cuvântul dat și totul va funcționa așa cum a fost programat inițial.

Comenteaza