Deputatul Păsat, menţinut în PDL

Deputatul Păsat, menţinut în PDL
Democrat-liberalii au ignorat sugestia preşedintelui Traian Băsescu şi nu l-au dat afară din partid pe deputatul Dan Păsat.


Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal a decis să nu îl excludă pe deputatul Dan Păsat din partid, au declarat surse din cadrul partidului, pentru Antena 3.

Doar trei dintre liderii PDL ar fi votat pentru excluderea lui Dan Păsat din partid, iar ceilalţi membri s-au declarat împotriva excluderii.


Dan Păsat este in prezent cercetat de DNA, cu cerere de arestare, pentru trei infracţiuni de şantaj, asimilate infracţiunilor de corupţie, pentru efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia sa.

DECLARAŢIE
"PDL are într-adevăr o problemă, dacă vrea să aibă credibilitate şi trebuie să-i excludă din partid pe Dan Păsat şi Monica Ridzi, care au probleme cu justiţia, fiindcă dosarele celor doi sunt pe cale să ajungă în instanţă şi cei mai mulţi parlamentari PDL chiar au votat pentru rezolvarea acestei probeleme, dar sunt în faţa a două eşecuri"
Traian Băsescu, 14 februarie 2011

Comenteaza