Deputatul Sorin Moldovan a luat-o în colimator pe Șoșoacă: „Nu știu ce scară de valori morale are, poate una fără trepte”

Deputatul Sorin Moldovan a luat-o în colimator pe Șoșoacă: „Nu știu ce scară de valori morale are, poate una fără trepte”
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Parlamentarul clujean o critică pe senatoarea ex-AUR pentru afirmațiile acesteia în presa din Rusia în legătură cu România și războiul din Ucraina.

Potrivit deputatului PNL de Cluj, declarațiile făcute de Diana Șoșoacă sunt foarte periculoase, iar nepăsarea și nebăgarea acestora în seamă este la fel de periculoasă.

Faptul că Diana Șoșoacă este portavocea ambasadei Rusiei în Parlamentul României nu mai este o știre, totuși nu poți să rămâi indiferent la declarațiile ei fiindcă nepăsarea este la fel de periculoasă precum declarațiile Dianei Șoșoacă. (aceasta a declarat într-un interviu pentru presa rusă că România este o «colonie», că europenii și americanii vor distrugerea Rusiei, iar Ucraina deține ilegal teritorii).

Nu știu ce scară de valori morale are Diana Șoșoacă, poate una fără trepte, pentru a susține invazia rusă din Ucraina. Pe 24 februarie 2022 armata rusă a atacat teritoriul unui stat suveran și independent de care erau legați prin istorie și religie. Zilnic mor oameni de ambele părți doar din dorința imperialistă a lui Vladimir Putin.

Cât despre răul făcut de UE si SUA, României, nu din cauza Uniunii Europene sau a Statelor Unite, România nu este acolo unde ne dorim majoritatea (excepțiile fiind cei precum Diana Șoșoacă), ci din cauza rămășițelor bolșevice care au condus țara la începutul anilor 90.

«Leadership-ul» rus a fost prezent în Ucraina și Republica Moldova până de curând și putem să vedem diferențele între cele două state și țara noastră care este astăzi membră a Uniunii Europene și parte din alianța NATO. Profit de ocazie să îi mulțumesc lui George Simion pentru infuzia masivă de parlamentari proruși pe care a reușit să îi bage în Parlament.

Bravo, George! Moscova este mândră de tine!”, a transmis Sorin Moldovan.

Comenteaza