Şeful de campanie al lui Emil Boc recunoaşte public boicotul la care a fost supus fostul preşedinte al CJ Cluj VIDEO

Şeful de campanie al lui Emil Boc recunoaşte public boicotul la care a fost supus fostul preşedinte al CJ Cluj VIDEO
Cel care a condus campania electorală a lui Emil Boc la alegerile locale încheiate recent şi care, teoretic, a condus şi campania electorală a fostului preşedinte CJ, a publicat o scrisoare deschisă care demonstrează teoriile privind "execuţia" lui Alin Tişe de către filiala clujeană a propriului partid. Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, tace până la aceasta oră, iar fostul preşedinte al PDL la nivel naţional, Emil Boc, refuză orice comentariu cu privire la poziţia publică luată de eurodeputatul Rareş Niculescu.

Eurodeputatul Rareş Niculescu a trimis, astăzi, o scrisoare membrilor PDL Cluj în care arată că nu este de acord ca fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe să fie ales în funcţia de vicepreşedinte al partidului la Convenţia Naţională Extraordinară programată sâmbătă.

"De ce nu îl votez pe Alin Tise pentru conducerea PDL. A umilit PDL. A candidat fără însemnele partidului, fiindu-i ruşine. Unde a fost sigla PDL pe cele 80 de panouri ale lui Tişe? Ne-a spus, tot la două zile, că toate celelalte partide îl curtează. Mulţumim, s-a îndurat de noi! Să fi plecat! Acum cere ca PDL să îi plătească datoriile de zeci de mii de euro din campanie. Nici măcar sigla PDL nu a apărut pe afişele sale, cât un bloc de mari", se arată în documentul citat.

Niculescu l-a acuzat pe Tişe că "a trădat" şi că i-a fost ruşine că e "pedelist", recomandându-i să meargă alături de "oamenii lui Ponta".

"A spus că va câştiga singur, că toate partidele îl caută, că nu îi convine să fie candidatul nostru! Mereu ne-a spus că este mai bun decât noi! A fost Tişe candidat independent? Nu, el a vrut voturile partidului, dar i-a fost ruşine că e pedelist! În conducerea PDL trebuie să fie pedeliştii, nu cei care ne fac rău. Numai rău ne-a făcut, să ne lase! Ce ne putem aştepta de la acest om? Să ne facă opoziţie din interior? Asta dorim? Nu avem destui care ne fac rău? Alin Tişe să meargă alături de oamenii lui Ponta, cei care astăzi duc de râpă tot ce a construit PDL până azi", a mai arătat eurodeputatul PDL.

"Îmi pare rău că oameni pe care i-am ajutat se dovedesc complet lipsiţi de caracter, uitând că în urmă cu foarte puţini ani nu ştiau cum să îmi intre în graţii pentru a face campanie pentru ei în judeţul Cluj. Sper ca conducerea filialei clujene să ia poziţie publică vizavi de ceea ce a făcut un coleg de-al nostru de partid, domnul Niculescu", a spus fostul preşedinte al CJ Cluj, Alin Tişe, contactat de ZIUA de CLUJ. "Le reamintesc celor care au memorie scurtă că la Cluj-Napoca am fost cel mai votat politician, luând cu 9.000 de voturi peste contracandidatul meu, şi cu 11.000 peste partid, iar la nivel naţional, cu cele peste 114.000 de voturi, am fost practic cel mai votat candidat al PDL la alegerile locale din 2012. Poate pe unii îi deranjează asta".

Comenteaza