Gâlceavă politică pe teste gratuite

Gâlceavă politică pe teste gratuite
Tinerii social-democraţi măsoară gratuit tensiunea, glicemia și starea cordului clujenilor, iar tinerii democrat-liberali văd în asta o şansă de gâlceavă politică: de aia fac teste gratuite, pentru că șefii lor au mărit prețurile la energia electrică şi la gaze, spune TDL.

 

Într-un comunicat remis presei zilele trecute, TSD Cluj anunţa o campanie medicală care are scopul de a evalua gratuit starea de sănătate a clujenilor, mai exact cu măsurarea preventivă a glicemiei, a pulsului și a stării cordului. "În ansamblul ei, acțiunea este lăudabilă însă dorim să îi întrebăm pe colegii Social Democrați dacă această acțiune este demarată din dorința acestora de a măsura impactul pe care creșterea prețurilor la energia electrică, a gazelor și a medicamentelor o are asupra stării medicale a clujenilor", arată TDL într-un comunicat de presă.


"După cum bine ştim, în ultimele luni a crescut prețul medicamentelor iar începând cu 1 iulie a.c preţul energiei electrice a crescut cu 1%, preţul gazelor a fost majorat cu 8 procente iar preţul cărnii de porc ar putea creşte cu 15%. De asemenea, odată cu creşterea salariului minim pe economie, a crescut şi punctul de amendă pentru încălcarea regulilor de circulaţie.  Oricât de mult ar încerca Tinerii Social Democraţi ca prin aceste acţiuni să arunce praf în ochii cetăţenilor, aceştia nu pot deturna atenţia de la problemele reale cu care se confruntă românii în general şi clujenii în special şi nu pot masca incompetenţa şi lipsa de viziune a grupului de interese care guvernează astăzi România", mai arată tinerii democrat-liberali.

Etichete
Comenteaza