George Simion după discuțiile cu Iohannis: „Pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudoconsultări? Țara asta merge mai bine neguvernată!”

George Simion după discuțiile cu Iohannis: „Pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudoconsultări? Țara asta merge mai bine neguvernată!”
| Foto: Mediafax

Liderul AUR, George Simion, a răbufnit cu privire la consultările de luni de la Cotroceni. „Țara asta merge mai bine neguvernată!”, a declarat Simion, care consideră că a pierdut timpul la discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, totul rezumându-se "la bătălia lor pentru ciolan".

„Președintele Iohannis a întârziat în sală, nu părea că se grăbește Iohannis să numească un guvern. Noi ne-am spus opțiunile, a spus că ne mulțumește și că probabil că va avea loc o nouă rundă de consultări. Dar eu le-aș spune pseudo-consultări.

Consultările au avut loc înainte, pe bilețele, între domnul Orban și domnul Iohannis. Am simțit că mi-am pierdut timpul total. Dar din respect față de raporturile dintre instituții, am mers. Data viitoare nu știu dacă mai merg.

Se pare că nu există un interes prea mare, nici din partea preşedintelui, nici din partea celorlalte formaţiuni, să avem pe 21, 22, să intrăm în Sărbători cu prim-ministru, cu Guvern. Dar, de fapt, de ce i-ar interesa, până la urma şi la urmă, că ţara asta merge mai bine neguvernată. Mai bine să rămână aşa, neguvernată, decât în felul în care a fost guvernată, în ultimii 30 de ani.

Cine a mai auzit de aşa ceva, pentru ce a fost tot bâlciul ăsta, cu bilețele, cu pseudoconsultări, pentru ce? Pentru bătălia lor pentru ciolan. Eu sunt de o săptămână în postura de parlamentar al României, o să îmi iau mandatul săptămâna care vine, dar nu mi se pare normal așa ceva. Ce văd în această clasă politică de o săptămână de zile, fiind în interiorul ei, mi se pare strigător la cer”, a declarat copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, la Antena 3.

loading...
Comenteaza