Kelemen despre Cseke: "A făcut reforme în Sănătate care nu au fost făcute în ultimii 11 ani"

Kelemen despre Cseke:
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune că fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, a "dat dovadă de seriozitate şi consecvenţă" şi că a făcut "reforme care nu au fost făcute în ultimii 11 ani".

Kelemen a declarat pentru Mediafax că regretă demisia lui Cseke Attila, îl înţelege pe acesta şi îi mulţumeşte pentru efortul depus, precizând că Uniunea va numi un nou ministru al Sănătăţii în următoarele 15 zile.

"Domnul Cseke a făcut o treabă extraordinară la Ministerul Sănătăţii, de la bun început a fost pilonul principal în sistemul de sănătate pentru a-l reforma. În ultimul an şi şapte luni, de când a condus Ministerul Sănătăţii, a dat dovadă de seriozitate şi consecvenţă şi a făcut reforme care nu au fost făcute în ultimii 11 ani. Regret demisia domnului Cseke, îl înţeleg şi îi mulţumesc pentru eforturile făcute pentru a reforma sistemul de sănătate. UDMR va găsi un înlocuitor în termen de 15 zile, iar în acest interval domnul Cseke va conduce Ministerul Sănătăţii", a declarat Kelemen Hunor.

Cseke Attila a demisionat în urmă cu puţine minute din funcţia de ministru al Sănătăţii pentru că nu ar fi fost consultat în alocarea sumelor din rectificarea bugetară.

Comenteaza