Liberalii clujeni, susținere totală pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale

Liberalii clujeni, susținere totală pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale
| Foto: Vizita lui Nicolae Ciucă la Cluj-Napoca la începutul lunii august

Biroul Politic Județean Cluj al PNL a votat vineri, în unanimitate, susținerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului.

Potrivit unui comunicat de presă remis ZIUA de CLUJ, liberalii clujeni spun că Nicolae Ciucă are pregătirea și experiența necesară pentru a conduce țara noastră, fiind o persoană echilibrată, un creștin autentic și un patriot adevărat.

Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România în acest moment. Nicolae Ciucă este cel mai bun candidat pe care îl are Romania, fără doar și poate.

Nicolae Ciucă are pregătirea și experiența necesară pentru a conduce țara noastră, este o persoană echilibrată, un creștin autentic și un patriot adevărat. Cu Nicolae Ciucă în fruntea României țară noastră va fi mai sigură și mai unită.

Ne aliniem în spatele candidatului PNL și îl vom susține în această bătălie electorală. Ne dorim o Românie stabilă, echilibrată, fără PSD la putere.

PNL este unit în jurul candidatului său, PNL Cluj oferă susținerea totală”, a transmis PNL Cluj.

În cadrul aceluiași Birou Politic Județean al PNL Cluj, întrunit în ședința de vineri, s-a votat cu unanimitate de voturi, lista cu candidații la Camera Deputaților și Senat, la alegerile pentru Parlamentul României, care se vor desfășura în 1 decembrie 2024.

Comenteaza