Liderul USR Cluj îi cere lui Adrian Dohotaru demisia şi din parlament

Liderul USR Cluj îi cere lui Adrian Dohotaru demisia şi din parlament
Preşedintele USR Cluj, Elek Levente, fost preşedinte interimar al partidului după demisia lui Nicuşor Dan, i-a cerut marţi deputatului Adrian Dohotaru demisia şi din Parlamentul României, după ce acesta a renunţat la calitatea de membru al USR.

"Nu comentez demisia lui Adrian Dohotaru, pentru că din punctul meu de vedere demisia este un act de voinţă unilateral, dar aştept să-şi ţină promisiunea că dacă va demisiona din partid, va demisiona şi din parlament. La momentul la care l-am propus pe listă, foarte mulţi colegi din organizaţie au fost nemulţumiţi pentru că ştiau că Adrian Dohotaru este un om de stânga, dar a fost acceptat tocmai pentru că a promis că dacă pleacă din partid îşi va da demisia şi din parlament", a declarat pentru ZIUA de CLUJ, Elek Levente, preşedintele USR Cluj.

Reamintim că Adrian Dohotaru şi-a anunţat marţi demisia din USR, printr-o postare pe pagina sa de Facebook şi a menţionat că doreşte să construiască o mişcare coerentă de stânga.

În cazul unei eventuale demisii din parlament a deputatului Adrian Dohotaru, în locul acestuia ar urma să fie propulsat de pe lista USR Cluj juristul Ovidiu Nistor.

 

Comenteaza