Lucia Suciu (PSD) a câștigat din nou la Chinteni. Mesajul transmis în miez de noapte de "primărița de fier"

Lucia Suciu (PSD) a câștigat din nou la Chinteni. Mesajul transmis în miez de noapte de "primărița de fier"

Lucia Suciu a câștigat cel de-al șaselea mandat de primar al comunei Chinteni.

Lucia Suciu a postat pe rețelele de socializare, după ora 00:00, un mesaj adresat locuitorilor comunei Chinteni: 

"Dragii mei consăteni,

Acum la final de exercițiu electoral țin să vă mulțumesc pentru spiritul civic de care ați dat dovadă și pentru prezența dumneavoastră la urne.

Vă mulțumesc de asemenea pentru că prin votul dumneavoastră majoritar ați ales stabilitatea și pentru încrederea acordată echipei noastre.

Vă promit că împreună vom avea puterea de a continua proiectele începute și ne vom preocupa, după cum ne cunoașteți de 6 mandate, pentru dezvoltarea permanentă și continuă a comunității noastre.

Celor care au avut alte opinii electorale țin să le precizez că pentru mine și pentru noi ca echipă, comunitatea numită comuna Chinteni este desăvârșită și prin diversitatea de opinii, care inevitabil duc la progres.

Vă aștept cu drag pe toți să contribuiți prin ideile, elanul, avântul și criticile dumneavoastră la prosperitatea economică, culturală și socială a comunei, asigurându-vă în aceste momente că binele comunității va fi singura valoare care ne va îndruma pașii.

Vă mulțumesc tuturor!!", a scris pe Facebook Lucia Suciu, vechiul și nou primar al comunei Chinteni, care a învins-o în competiția electorală pe Maria Adriana Manu, candidat PNL.

Comenteaza