Ludovic Orban: „Guvernul se va reuni luni seara pentru a adopta forma finală a bugetului pe 2021”

Ludovic Orban: „Guvernul se va reuni luni seara pentru a adopta forma finală a bugetului pe 2021”
| Foto: evz.ro

Preşedintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că Guvernul se va reuni în şedinţă luni pentru a adopta forma finală a legii bugetului de stat şi a legii bugetului asigurărilor sociale pe anul 2021.

„În ceea ce priveşte legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale, Guvernul se va întruni într-o şedinţă în cursul acestei seri pentru a adopta forma finală, după avizul Consiliul Legislativ. Se ştie că a venit abia în cursul zilei de astăzi avizul Consiliului Legislativ şi, procedural, chiar dacă nu există o modificare a legii bugetului de stat în urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie practic adoptat bugetul în urma avizului Consiliului Legislativ.

Cel mai probabil, legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament, imediat ce vor ajunge la Parlament. Împreună cu doamna Anca Dragu, preşedintele Senatului, vom decide convocarea Birourilor permanente reunite pentru stabilirea calendarului de dezbatere a celor două legi extrem de importante pentru România", a declarat președintele PNL, la Parlament, potrivit Agerpres.

Iniţial, premierul Florin Cîţu anunţase, la finalul şedinţei de Guvern de vineri, că a fost aprobat bugetul pe anul 2021, iar în weekend, acesta va fi trimis Parlamentului pentru aprobare.

Comenteaza