PDL, atac la Nicoară după dezbaterea eşuată de aseară: "a fost absent şi este mincinos!!!"

PDL, atac la Nicoară după dezbaterea eşuată de aseară:
După dezbaterea electorală eşuată de aseară, despre care presa nu a fost anunţată iar cei doi principali contracandidaţi - Emil Boc şi Marius Nicoară - au ajuns în săli diferite, PDL îl acuză acum pe Nicoară că a absentat şi este "mincinos!!!".

 

"Candidatul PSD a fugit toată campania de Emil Boc. El nu a vrut dezbaterea, pentru că nu are soluţii, ci doar poveşti pe care nici el şi nici echipa lui nu le cred. Acum minte, la fel cum a făcut toată campania; aceasta este singura lui promisiune pentru clujeni: ne va minţi, înşela, fura ca până acum. şi va întârzia ... atât ştie şi poate Marius Nicoară. Precum a făcut mereu şi la Senat, Nicoară a fost ABSENT!!!", arată PDL Cluj într-un comunicat de presă.

"Minte şi acum, cum a minţit şi în privinţa listei sale de "susţinători", oameni pe care nici nu i-a întrebat. Un exemplu în acest sens este rectorul USAMV, prof. univ. dr. Doru Pamfil, care a negat că ar fi semnat o astfel de scrisoare de susţinere", arată PDL Cluj.

Vezi aici detalii despre dezbaterea eşuată de ieri

"DACĂ ERA UN OM SERIOS, VENEA LA ORA STABILITĂ. Marius Nicoară minte! Nu a venit la ora programată pentru dezbatere şi a intrat în clădire doar după ce candidatul PDL a acceptat să participe la o emisiune TV, văzând că Marius Nicoară nu a onorat invitaţia la dezbatere. Fotografiile alăturate dovedesc acest lucru. După ce a fugit toată campania electorală de Emil Boc, ascuzându-se cu disperare de candidatul PDL, aseară i-a jignit pe clujeni apărând - ca un adevărat boier USL ce este - numai după ce s-a asigurat că niciun candidat nu se află la locul propus pentru dezbatere. Domnului Nicoară i s-a urcat la cap funcţia publică şi crede că are dreptul de a întârzia oricât doreşte", au mai arătat PDL Cluj prin "biroul de presă" al filialei. Majusculele aparţin partidului. "Nici măcar nu a trimis pe cineva pentru a anunţa că întârzie. Nimeni nu are obligaţia de a-l aştepta", mai arată PDL Cluj,

"De ce nu a vrut să vină? Pentru că nu are nimic de spus în afară de minciuni şi lozinci. De ce minte? Pentru că asta face USL, de obicei! Emil Boc a INIŢIAT acea dezbatere şi a fost PREZENT la Casa de Cultură a Studenţilor fix la ora propusă. Marius Nicoară a fost ABSENT, iar acum minte pentru a dezinforma cetăţenii - care aşteptau să vadă o dezbatere serioasă, pe marginea soluţiilor candidaţilor pentru Cluj.
De altfel, Marius Nicoară avea programată, aseară la ora 22,00, nu o emisiune cum pretinde, ci o întâlnire cu membri ai USL Cluj-Napoca la Terasa Club 69 din Complexul Studenţesc Haşdeu - după cum rezultă din fluturaşul ataşat (care a fost distribuit în oraş)", arată reprezentanţii partidului.

Fostul ziarist ZIUA de CLUJ, Tiberiu Fărcaş, actualmente blogger, a asistat la întreg evenimentul şi şi-a scris concluzia pe Facebook: "Am fost martor ocular, de la cappo al fine, la dezbaterea eşuată dintre candidaţii la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc (PDL) şi Marius Nicoară (PNL). Împreună cu doi jurnalişti, un consilier local, directorul Casei de Cultură a Studenţilor şi încă un cetăţean în afară de mine, am văzut cum Boc a venit cu consilierul său de campanie Rareş Niculescu la 22.00 fix, a intrat în Casa de Cultură, s-a pupat cu Teo Peter jr., a intrat în sala Europa în care erau 4-5 oameni din staff, şi-a făcut la prezidiu câteva poze şi apoi a... dispărut.  La 22.02 fix, a venit şi Marius Nicoară. Când a intrat în sală nu mai era ... nimeni! Boc s-a evaporat. Nicoară a stat două minute în sală şi a coborât foarte nervos. Apoi, la 22.10 a coborât şi stafful lui Boc şi toată lumea s-a risipit. Putem numi asta o mascaradă ieftină, politianistă, nedemnă de un Cluj adevărat, car ar trebui să urce, să se modernizeze, nu să coboare în mahalaua politică?".

Comenteaza