PDL Cluj, în război cu Anastase: "face declaraţii demagogice şi populiste"

PDL Cluj, în război cu Anastase:
PDL Cluj le cere în mod public consilierilor locali ai USL Cluj-Napoca să renunţe la „acuzaţiile demagogice şi populiste şi să se preocupe cu mai mare atenţie şi profesionalism de problemele reale ale cetăţenilor acestui oraş", după ce ieri consilierul local Claudia Anastase a acuzat că primarul interimar Radu Moisin nu a respectat legea în ce priveşte consultările pentru bugetul din acest an al instituţiei.
">

„Declaraţiile populiste şi lipsite de conţinut ale consilierului local PSD, Claudia Anastase, prin care contestă modul în care executivul primăriei a elaborat bugetul şi l-a supus dezbaterii, evidenţiază clar lipsa de informare şi de preocupare pentru binele acestui municipiu în condiţiile în care în această lună a avut loc o primă dezbatere cu liderii de grup ai consilierilor locali, precedată de două conferinţe de presă şi numeroase emisiuni pe această temă", arată PDL Cluj într-un comunicat de presă.


Partidul arată că, din octombrie 2011, „au avut loc şapte dezbateri pe această temă cu cetăţenii din toate cartierele municipiului întocmai pentru stabilirea liniilor directoare ale bugetului pentru anul 2012". „Dar din păcate reprezentanţii Opoziţiei nu au participat, cu o singură excepţie, deci nu au fost interesaţi nici atunci de realele probleme ale oraşului", arată PDL Cluj, care îi acuză pe liderii de grup ai ISL de „ipocrizie". „Liderii de grup ai USL şi-au dovedit ipocrizia prin această absenţă, desemnând să participe un singur consilier local rupt de problemele municipiului, dar pregătit cu agenda de „scandal", aşa cum au relatat şi mass-media clujene", mai subliniază comunicatul.

„Simpla menţiune la posibilitatea atacării bugetului municipiului Cluj-Napoca în instanţă, în condiţiile în care încă nu a fost aprobat, arată iresponsabilitatea USL, care sunt dispuşi să blocheze investiţiile din Cluj-Napoca. PSD şi PNL Cluj ne-au obişnuit cu astfel de reacţii halucinante şi aberante, făcute doar pentru imagine şi în goana disperată după capital electoral. În loc de a participa la dezbaterile cu cetăţenii, cei de la USL preferă să îi intoxice pe clujeni, din faţa camerelor de luat vederi, cu minciuni sfruntate şi lamentări sterile. Se pare că modelul isterical consacrat în acest municipiu prin vocea unei alte „distinse" doamne consilier local, se multiplică repede şi, din păcate, este dăunător pentru cetăţenii acestei urbe", se mai arată în comunicat.

Vezi aici ce a spus ieri Anastase

Comenteaza