PDL, la cuţite cu USL, după scandalul din Consiliul Local: "îşi bat joc de clujeni"

PDL, la cuţite cu USL, după scandalul din Consiliul Local:
După ce proiectul de HCL privind instituirea unei taxe pentru modernizarea parcului auto al RATUC a căzut, PDL acuză USL că "îşi bate joc" de clujeni.

În şedinţa de Consiliu Local de azi consilierii locali ai USL au votat împotriva proiectului de modernizare a transportului în comun din oraş. Proiectul de HCL prevedea instituirea unei cote de 6,65% pentru constituirea sursei de finanțare a investițiilor pentru achiziția de mijloace de transport în comun.


"Consilierii USL au adus în discuţie argumente care vin să sprijine companiile private de transport în defavoarea RATUC, punând astfel piedici dezvoltării unui sistem integrat de transport în comun la nivel metropolitan", se plânge biroul de presă al PDL Cluj-Napoca. "Aceasta este o nouă confirmare a politicii USL de a bloca accesul unui transport civilizat în comunele din jurul oraşului, Floreşti, Chinteni, Apahida, Baciu, Ciurila etc. Consilierii USL au avut tupeul de a cere accesul companiilor private de transport, companii "de casă", folosite în campanii pentru turism electoral, în staţiile RATUC, urmând astfel să aglomereze şi mai mult oraşul şi să folosească amenajările făcute din bani publici pentru satisfacerea unor interese private."

Vezi aici ce s-a întâmplat la şedinţă

Comenteaza