Ponta: Dragnea se prezintă ca luptător cu sistemul, dar e cel mai bun prieten

Ponta: Dragnea se prezintă ca luptător cu sistemul, dar e cel mai bun prieten
Deputatul Victor Ponta a precizat, vineri, că liderul PSD Liviu Dragnea se prezintă ca luptător cu „sistemul” când, de fapt, este cel mai bun prieten, făcând referire la faptul că acesta ar fi participat cu Kovesi şi Coldea la „tăiatul porcului”, ca prieteni.

Solicitat să dea detalii suplimentare despre declaraţiile sale recente, făcute în spaţiul public, referitoare la faptul că Dragnea tăia porcul sau participa la astfel de evenimente împreună cu Kovesi şi Coldea, Ponta a răspuns: „Sunt la Indagra. Nu cred că e ceva rău să tai porcul. Da, dacă erau prietenii lui, era normal".

Întrebat unde a avut loc acest eveniment, Ponta a răspuns: „Nu, la T14 (sediu al SRI, n.r.). Lucrurile stau în felul următor: eu nu am vrut să intru în aceste discuţii care mi se par totuşi de un nivel mult prea scăzut. Domnul Dragnea s-a tot prezentat ca luptător împotriva sistemului şi mi-am adus aminte cum era cel mai bun prieten de fapt. Ştiţi dumneavoastră că zice ceva şi în privat e cu porcul".

„Dar haideţi să lăsăm minciunile din trecut ale domnului Dragnea, să ne uităm la minciunile de astăzi, la faptul că oamenii aşteaptă salariile, pensiile şi nu le au", a adăugat Ponta.

El a spus că nu a fost de faţă la acel eveniment, dar „au fost mulţi oameni de faţă".

Întrebat dacă au fost şi alte momente de care îşi aduce aminte, Ponta a răspuns: „O mulţime, dar cred că nu este cazul. Ar trebui să ştie (oamenii -n.r.) că domnul Dragnea a fost foarte bun prieten cu acel sistem cu care se zice că se luptă acum, dar cred că trebuie ca domnul Dragnea, având toată puterea în acest moment, să aibă grijă ce se întâmplă acum cu agricultura, cu industria alimentară, cu salariile, cu pensiile şi să lase mizeriile din trecut că nu-l avantajează, el e cel mai băgat în mocirlă".

Chestionat dacă le-a spus colegilor din PSD la acel moment despre aceste întâlniri pe care le avea regulat cu conducerea SRI, Ponta a răspuns: „Asta le-a zis Dragnea, că el ţinea legătura cu colegii. Eu nu, că Dragnea era preşedinte executiv şi ţinea legătura cu colegii".

Deputatul Victor Ponta a susţinut, joi seara, că liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea la tenis, la cafea şi, de Crăciun, în 2013, la „pârlitul porcului", el afirmând că acesta a discutat cu cei doi despre dosarul "Referendumul".

„Au fost întâlniri oficiale la K2, la SRI. Dacă ţine neapărat, îi aduc aminte şi de întâlnirile neoficiale. (...) Domnul Dragnea s-a întâlnit mai des decât mine şi cu Kovesi, şi cu Coldea, a discutat de dosarul domniei sale, de dosarul Referendumului", a spus Ponta la B1.

Întrebat dacă întâlnirile lui Dragnea cu Kovesi şi Coldea au avut oc într-un cadru oficial sau neoficial, Ponta a răspuns: „La tenis, la cafea, la pârlitul porcului s-au întâlnit".

Ponta a spus că „pârlitul porcului" a avut loc de Crăciun, în 2013.

Anterior, Ponta a fost prezent la Realitatea Tv, unde a susţinut că poate să îi „aducă" lui Dragnea fotografii de la întâlnirile acestuia cu Kovesi şi Coldea.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza