„Premierul„ AUR spune că la protestele din SUA a fost fluturat și steagul României

„Premierul„ AUR spune că la protestele din SUA a fost fluturat și steagul României
| Foto: Facebook.com/premierulnostru.ro

Violențele care au avut loc la Washington DC, miercuri, 6 ianuarie, nu i-au lăsat nepăsători pe politicienii din România.

Toți liderii partidelor parlamentare, și nu numai, au condamnat incidentele care au avut loc în sediul Congresului Statelor Unite ale Americii.

Singurul care a făcut o figură distinctă de celelalte opinii a fost Călin Georgescu, cel care este susținut de partidul Alianța pentru România (AUR) pentru funcția de premier. Acesta a afirmat pe Facebook faptul că, în timpul violențelor de la Washington, un protestatar a fluturat și steagul României.

Mai mult, Georgescu a transmis un mesaj de susținere a protestatarilor, pe care i-a numit ”patrioți americani”, și care ”au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democrați”.

”Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marșul de susținere a lui #Trump. Patrioții americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democrați împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franța și alte puteri vrăjmașe și s-au strâns precum moții lui Horea, Cloșca și Crișan sau Avram Iancu la Țebea. România este alături de frații americani” - a scris Călin Georgescu, susținut de AUR, pe Facebook.

Patru persoane au decedat în timpul violenţelor care au avut loc miercuri în zona Capitoliului. O femeie a fost împușcată de forțele de ordine, iar celălalte trei au murit din cauza unor „urgențe medicale”. De asemenea, cel puţin 14 membri ai Poliţiei Metropolitane au fost răniţi, relatează stirileprotv.ro.

Comenteaza