Prim-vicepreşedintele PDL, la Cluj: "USL cheltuie zilnic cu 7,2 milioane euro mai mult decât produce"

Prim-vicepreşedintele PDL, la Cluj:
Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul acuză USL-ul că, în fiecare zi, cheltuie cu 7,2 milioane euro mai mult decât produce. Aceasta mai spune că în timp ce taxele și impozitele sunt majorate, drumurile, spitalele și școlile din țară se află într-o stare jalnică.

"Modul în care USL cheltuie banul public, adică execuţia bugetară, este un permanent semnal de alarmă al ineficienței USL în gestionarea problemelor românilor, a treburilor statului. Deficitul bugetar a crescut, iar cheltuielile cu investițiile, sumele primite de la U.E și veniturile bugetare obținute din impozitul pe profit au scăzut în primele opt luni ale acestui an comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent", se arată într-un comunicat remis presei.

Prim-vicepreşedintele PDL mai spune că noul împrumut de 2 miliarde de euro de la FMI va fi utilizat pentru "acoperirea găurilor negre ale USL".

"În loc să folosim aceste resurse pentru drumuri, pentru dezvoltare, pentru crearea de locuri de muncă sau pentru oxigenarea economiei prin relaxare fiscală, USL își acoperă găurile negre și incapacitatea de a produce bani mai mulți. Nu avem școli sau spitale mai bune, nici salarii sau pensii mai mari. Avem 40 de mii mai mulți șomeri și zeci de mii de firme în insolvență. USL e boală lungă, moarte sigură. Investițiile scad puternic, șomajul crește, taxele ne inundă odată cu incompetența actualului Guvern, evaziunea înflorește, afacerile private sunt blocate, iar companiile de stat pierd masiv sub povara politizării. Sunt realitățile pe care USL refuză să le recunoască", a declarat Andreea Paul.

Andreea Paul se află astăzi la Cluj unde a fost invitată să participe la primul congres al femeilor din UDMR. Paul a susținut și o conferință de presă alături de Daniel Buda, președintele PDL Cluj.

Comenteaza