Video Primarul Pivariu, după votul de duminică: „A fost o victorie absolută” / Ce își propune în următorul mandat

Primarul Pivariu, după votul de duminică: „A fost o victorie absolută” / Ce își propune în următorul mandat
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Primarul Bogdan Pivariu a câștigat clar alegerile locale din comuna Florești. Actualul și viitorul edil a obținut peste 50% din voturile floreștenilor.

Edilul celei mai mari comune din România, dar și cea mai populată localitate din județul Cluj după municipiul Cluj-Napoca, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre cum a decurs campania, despre rezultatul de duminică, dar și despre ce își propune în următorii 4 ani.

A fost o campanie foarte solicitantă. Am avut o echipă extraordinară de inimoasă și vreau să le mulțumesc de implicarea de care au dat dovadă. Am încercat în campanie să explicăm tot mai mult cetățenilor ce vrem să facem, ceea ce ne propunem noi și care este direcția de dezvoltare pe care o propunem Floreștiului. Se pare că oamenii au înțeles exact ce le-am transmis.

În urma scrutinului, votul a fost unul care a ales această direcție. Vreau să mulțumesc tututor cetățenilor pe această cale. Am fost votat de peste 9.000 de oameni. A fost o victorie absolută. Lucru care mă motivează și mă responsabilizează. Asta pune presiune pe mine ca în viitorii 4 ani să finalizăm tot ceea ce ne-am propus.

Vrem să facem un Florești european pentru fiecare dintre noi. Campania contracandidaților mei a fost împotriva mea. Nu vreau să spun prea multe de acest subiect. Nu știu de ce au făcut asta. Vreau doar să-i felicit și pe ei că s-au înscris în cursa asta electorală. La final, votul este cel care decide direcția în care merge Floreștiul”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Pivariu: „Prioritatea mea este Floreștiul”

„În noul mandat, la fel ca și în cel actual, prioritatea mea este și va fi Floreștiul. Avem multe lucruri de făcut pe infrastructură. De asemenea, pe partea de educație avem deja contractate sursele de finanțare pentru a asigura încă aproximativ 3.000 de locuri noi în școli. Mai avem și acel centru de permanență unde urmează să semnăm contractul de execuție. În scurt timp începem lucrările și pe strada Răzoare”, a spus primarul din Florești.

Comenteaza