PSD Cluj-Napoca are un nou șef, cu o lună înainte de alegeri: „Voi lucra la reconstrucția și resetarea organizației de municipiu”

PSD Cluj-Napoca are un nou șef, cu o lună înainte de alegeri: „Voi lucra la reconstrucția și resetarea organizației de municipiu”
| Foto: evz.ro

Ovidiu Secară este noul președinte (interimar) al PSD Cluj-Napoca, după demisia din funcție a consilierului local social-democrat, Anca Ciubăncan.

"În urma demisiei doamnei Anca Ciubăncan din funcția de Președinte al Organizației Municipale PSD Cluj-Napoca, s-a decis dizolvarea Biroului Politic Municipal și numirea în funcția de Președinte interimar a domnului profesor Ovidiu Ioan Săcară, ocupația expert-consilier Poșta Română. Formula completa a intregii structuri de conducere interimare a Organizatiei PSD a Municipiului Cluj-Napoca va fi stabilită în cel mai scurt timp, astfel încât să se asigure atât climatul potrivit pentru organizarea alegerilor parlamentare cât și comunicarea publică a organizației PSD Cluj-Napoca", a transmis miercuri dimineaţă Biroul de presă al PSD Cluj .

Fost director general adjunct al Poștei Române și fost șef al Oficiului Județean de Poștă Cluj, Ovidiu Secară a vorbit, pentru ZIUA de CLUJ, despre noua sa funcție și despre ce planuri are la conducerea organizației municipale.

„Este decizia colegilor mei de la nivelul județului Cluj, iar eu o interpretez ca pe o sarcină foarte serioasă și pe care mi-o asum în întregime. Într-adevăr momentul este puțin mai delicat deoarece ne aflăm în plină pre-campanie și urmează campania electorală de la parlamentare. Consider că, atât timp cât există o echipă puternică, putem avea niște rezultate corespunzătoare. Obiectivele cele de scurtă durată vizează categoric rezultatele de la această campanie electorală, după care imediat de a doua zi voi lucra la reconstrucția și resetarea organizației de municipiu”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ Ovidiu Secară.

Noul şef al pesediştilor din Cluj-Napoca a mai precizat că se va baza pe aducerea de oameni noi în organizație, dar și pe recuperarea vechilor membri ce sunt dispuși să revină.

„Cel mai important lucru este să ne armonizăm și să muncim pentru același obiectiv. Le recomand clujenilor să privească spre organizația municipală Cluj-Napoca pentru că se vor întâmpla lucruri foarte frumoase aici, în primul rând prin prestație, abordare, atitudine și prin tineretul care are ușile deschise în această organizație. Cred că va fi o experiență frumoasă, de urmărit”, a afirmat noul lider al PSD Cluj-Napoca.

Ovidiu Secară este candidat pe lista social-democraților din Cluj pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, la Camera Deputaților, pe locul 3, poziție considerată neeligibilă.

Comenteaza