Video Șeful județului, mesaj pentru clujeni: „În 6 decembrie avem șansa de a alege continuarea și susținerea proiectelor noastre”

Șeful județului, mesaj pentru clujeni: „În 6 decembrie avem șansa de a alege continuarea și susținerea proiectelor noastre”

Alin Tișe a ținut să le transmită un mesaj clujenilor înaintea alegerilor parlamentare de duminică, 6 decembrie.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj a afirmat la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) că, este nevoie de o guvernare liberală pentru a putea fi continuate proiectele și investițiile de la nivelul județului Cluj.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc clujenilor pentru sprijinul acordat în alegerile locale, rezultatul a fost o consecință a efortului depus de clujenii plătitori de taxe și impozite pentru a aduce Clujul pe primul loc și pentru a crește calitatea vieții în județ. Aceste proiecte de dezvoltare nu le putem duce la bun sfârșit singuri, fie că vorbim de primăriile din județ sau despre Consiliul Județean, avem nevoie de sprijin din partea Parlamentului și a Guvernului României.

Este necesar ca la București să avem un Guvern care să aibă în programul său toate aceste proiecte majore de investiții ale Clujului, iar Guvernul PNL a cuprins în planul național de investiții și relansare economică toate aceste proiecte”, a declarat la ZIUA LIVE Alin Tișe.

Liderul CJ Cluj a mai spus că, în 6 decembrie „avem șansa” de a alege continuarea și susținerea „proiectelor noastre” și că este nevoie de o guvernare liberală care să ofere acces la resursele pe care Clujul le merită.

„Știu că mulți cetățeni nu se pot gândi în acest moment la alegerile parlamentare, dar democrația, ca peste tot în lume, trebuie să meargă mai departe pentru binele nostru, al tuturor. Rugămintea mea este ca duminică să dăm dovadă de responsabilitate și solidaritate cu nevoile Clujului și tocmai de aceea vă rog să veniți la vot și să votați echipa PNL pentru Parlamentul României.

De asemenea, să aveți grijă de voi, împreună vom depăși această perioadă grea și vom reuși să continuăm această dezvoltare a județului așa cum ne dorim cu toți”, a precizat liderul forului administrativ județean.

Articol publicat la comanda PNL Cluj

Comenteaza