Social democrații clujeni își aleg, sâmbătă, liderii / Vasile Dîncu, singurul candidat la funcția de președinte

Social democrații clujeni își aleg, sâmbătă, liderii / Vasile Dîncu, singurul candidat la funcția de președinte
| Foto: Facebook Vasile Dîncu

După aproximativ șapte ani de interimat, PSD Cluj organizează, în sfârșit, alegeri. Actualul lider interimar al organizației, europarlamentarul Vasile Dîncu este, până în acest moment, singurul care și-a exprimat intenția de a candida la funcția de președinte.

„În ultimii 4 ani împreună cu o nouă echipă am reconstruit  organizația județeană, am revitalizat comunicarea cu membrii și cetățenii și am promovat transparența în deciziile noastre. În urma alegerilor locale, am demonstrat că această echipă reprezintă un potențial și o alternativă reală pentru politica clujeană și câștigarea alegerilor în anul 2028.

În ceea ce privește conferința județeană, acest proces democrat este unul important, pe care, cu siguranță mulți l-au așteptat. Alegerea conducerii reprezintă un demers esențial pentru închegarea și consolidarea organizației, oferind membrilor noștri oportunitatea de a se exprima și de a contribui la stabilirea direcțiilor viitoare ale partidului”, a declarat secretarul executiv al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, pentru ZIUA de CLUJ.

Până acum, doar actualul președinte interimar Vasile Dîncu și-a exprimat intenția de a candida pentru funcția de președinte al organizației județene Cluj cu o moțiune și un program pentru următorii patru ani, scopul acesteia fiind, unitatea organizației și câștigarea alegerilor locale din 2028.

PSD Cluj susține candidatura lui Dîncu pentru funcția de președinte al Consiliului Național PSD

Social democrații clujeni au mai stabilit și că la Congresul Național al partidului, care va avea loc în 24 august, organizația județeană va trimite 20 de delegați.

„Este un moment deosebit de important pentru PSD Cluj și pentru întreaga noastră mișcare politică. Vom merge cu determinare și cu susținerea fermă a actualei echipe naționale, angajându-ne pentru stabilitatea și dezvoltarea României. 

În acest context, ne reafirmăm sprijinul pentru profesorul Vasile Dâncu, pe care îl vom susține în continuare pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD,” a mai spus Alexandru Cordoș.

Printre cei 20 de delegați desemnați se regăsesc Vasile Dâncu, Alexandru Cordoș, Răzvan Ciortea, Burz Florentin, Lăpușan Remus, Oleleu Ioan, Sacara Ovidiu, alături de președinți de organizații locale, primari, consilieri locali și județeni. 

 

Comenteaza