Stenograme din CNC al PDL: "Corupţia ne-a făcut mult rău în partid"

Stenograme din CNC al PDL:
Corupţia şi conducerea partidului în interes personal ne-a făcut mult rău în partid. A spus-o un lider al PDL în şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare PDL. În discursurile ţinute în spatele uşilor închise, democrat-liberalii au dat frâu liber reproşurilor la adresa şefilor demisionari ai partidului.

"Corupţia ne-a făcut mult rău în partid. În acelaşi timp, corupţia nu reprezintă singura problemă cu care ne-am confruntat. Aş spune că PDL n-a avut o direcţie şi a repetat greşelile de atunci. Eu am mare respect pentru domnul preşedinte Boc, de aceea nu o să-l menajez nici azi. Cred că în timp s-a lăsat o foarte mare marjă de manevră arbitrariului şi conducerii în interes personal şi cred că partidul nostru nu şi-a folosit toţi oamenii buni - plecând din teritoriu - până la nivel naţional. În campania electorală nu am reuşit să avem un concept unificator, fiecare şi-a făcut campanie aşa cum a crezut", a spus un membru PDL.

Un alt lider PDL invocă măsuri de credibilizare ale partidului. Ioan Oltean vede bătălia de la parlamentare "pe viaţă şi pe moarte".

Citeste mai mult pe realitatea.net.

Etichete
Comenteaza