Tişe le cere parlamentaruilor USL să nu voteze bugetul

Tişe le cere parlamentaruilor USL să nu voteze bugetul
Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, le solicită parlamentarilor clujeni ai USL să nu voteze bugetul, întrucât Parlamentul nu sprijină suficient proiectele derulate în judeţ.

„Puterea USL a respins, fără cvorum legal, toate amendamentele formulate de subsemnatul pentru clujeni, cu atentă lipsă de reacţie - ruşinoasă, a parlamenatrilor de Cluj. Un număr insuficient de 60 de parlamentari USL, la miezul nopţii, şi-au bătut joc de legea fundamentală a bugetului de stat, respingând pe bandă rulantă toate cererile de finanţare formulate de mine pentru Cluj şi clujeni. USL trebuie, de asemenea, să înceteze atitudinea arogantă la adresa românilor. Nici o majoritate, nici de 65%, nici de 99%, nu dă dreptul la abuzuri. Cer parlamentarilor USL de Cluj să nu participe la aceasta hoţie şi să nu voteze acest buget care izolează Clujul şi pe clujeni", a precizat Alin Tişe, într-un comunicat transmis presei.

Senatorul PDL de Cluj a menţionat la miezul nopţii, pe Facebook, că a solicitat în cadrul dezbaterilor din Parlament bani pentru autostrada Transilvania, centura de sud a municipiului, aeroportul Cluj şi spitalul regional de urgenţă, însă propunerile sale au fost respinse.

 

Etichete
Comenteaza