TNL Cluj îi cere deputatului Daniel Buda să prezinte scuze public clujenilor care au protestat în ultima lună în Unirii

TNL Cluj îi cere deputatului Daniel Buda să prezinte scuze public clujenilor care au protestat în ultima lună în Unirii
Reprezentaţii TNL Cluj-Napoca îi cer preşedintelui Partidului Democrat Liberal Cluj, Daniel Buda, să îşi ceară scuze în mod public de la clujeni pentru afirmaţia sa, cum că ,,protestatarii din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca sunt plătiţi".

"Solicitarea noastră vine în contextul în care liderul pedelist a afirmat pe un post de televiziune, sâmbătă seara, că protestarii clujeni sunt plătiți pentru prezența lor în piață cu 150 lei pe zi. Om politic experimentat și lider al PDL Cluj de ani de zile, juristul Daniel Buda aduce jigniri grave clujenilor care ies în stradă seară de seară și își strigă nemulțumirile în Piața Unirii, în fața sediului PDL Cluj și în fața Prefecturii Cluj. În loc să dea dovadă de responsabilitate politică, domnul deputat Buda se comportă absurd și își bate joc de necazul oamenilor, pe care îi acuză că sunt plătiți și deci suferința lor este prefăcută", se arată într-un comunicat de presă trimis de membrii TNL Cluj-Napoca.

Motivele pentru care clujenii ies în stradă de bunăvoie, conform sursei citate sunt disperarea cauzată de pierderea locurilor de muncă, lipsa alternativei de a câștiga o pâine pentru familie şi pensiile tăiate.

 

 

 

Etichete
Comenteaza